Bewonersvereniging Wenckehof

Welkom

Graag maken wij bekend dat de Bewonersvereniging Wenckehof officieel een partnerschap is aangegaan met kortingscode-blog.nl. Alle activiteiten van Bewonersvereniging Wenckehof zijn verplaatst naar kortingscode-blog.nl

Welkom op de site van de bewonersvereniging Wenckehof, de vereniging van en door bewoners van de containerwoningen aan de H.J.E. Wenckebachweg. Hoe gezellig het ook is bij de activiteiten, we vechten samen serieus tegen bijvoorbeeld de afvalstoffenbelasting en we zorgen ervoor dat het veilig en leuk is om hier te wonen en als nieuw lid krijg je ook nog eens korting op de Kwalitaria door uitsluitend Kwalitaria Kortingscode te gebruiken gesponsord door onze gewaardeerde partner voor onze nieuwe leden.

Op deze site vind je informatie over het wonen aan de Wenckehof, zoals de belangrijke mensen en plekken in de buurt (oa de huismeester en de buurtsupermarkten); en veel goede tips van buren!

Bewoners die nog geen lid zijn, kunnen zich inschrijven zodat wij u een fijne en gezellige tijd kunnen bezorgen op het Wenckehof! Daarnaast kunt u als lid ook bij ons terecht voor Wenckehof gerelateerde problemen. Als je lid bent, ontvang je elke maand een Nieuwsflits met nieuws over activiteiten en evenementen in de omgeving.

Bewoners: Word ook lid van onze facebookgroep voor de meest recente informatie https://www.facebook.com/groups/wenckehof/

Kijk gerust rond en laat het ons weten als je vragen of suggesties hebt!

Bestuur Bewonersvereniging Wenckehof 2014/2015

Suzan – Glen – Lianne – Maeike – Timothy – Bettie